Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspend isse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis.

Amazing home presentations Creating and building brands

Projects Gallery

Search
Niek Karsmakers

De geheimen van succesvolle corporate-startups

 

Startups zijn ontzettend populair. Dit is ook in de corporate omgeving het geval; er worden massaal samenwerkingen aangegaan met startups om te innoveren. Deze corporate-startups hebben een grotere kans om uit te groeien tot een sustainable business dan een normale startup. De succesratio is bijna vier keer zo hoog als bij een normale startup, maar hoe komt dat?

Uit eigen ervaring kunnen we stellen dat 62% van de corporate-startups faalt, tegenover 90% van de normale startups. Laten we eerlijk zijn: in absolute aantallen zijn dit er nog steeds een hoop. Maar van de ruim 75 partnerships met bedrijven als de Volksbank, Miele, Europcar, Booking.com, Kas Bank en Ebay en onze samenwerking met honderden ondernemers hebben we veel geleerd en weten we steeds beter wat er niet en juist wél moet gebeuren om een succesvolle corporate startups te lanceren.

Ik deel graag onze learnings, insights, do’s en don’ts met je. In deze slideshare laat ik je dan ook zien hoe wij corporate-startups bouwen, from start to finish. Alle geheimen die er samen voor zorgen dat het succesratio van corporate-startups zoveel hoger ligt.

Niek Karsmakers